SCNSmalllogo

 

Wij zijn verheugd om u aan te kondigen dat wij een overeenkomst zijn aangegaan met Ruud Weyers. Hij zal gaan fungeren als onze hoofddealer en kenniscentrum voor de Nederlandse markt en voor het noorden van BelgiŰ

Wij zijn voornemens om vestigingen op Franchisebasis op te zetten in geheel Nederland voor Seacork. En wij zoeken in uw gebied naar ge´nteresseerden die een actieve rol willen vervullen in de verkoop en ondersteuning van “ het beste en het meest ecologisch product op de markt ter vervanging van teakhout”.

Wij zijn er van overtuigd dat er goede markt is voor de “groene dekoplossing” en deze op korte termijn te implementeren binnen de jachtbouw. Systematisch zoeken wij op de Nederlandse markt naar bronnen om dit product verder te ondersteunen.

Wat wij zoeken is een omgeving waarin betrokkenheid, enthousiasme en service gerichtheid op de eerste plaatst staat zodat het product optimaal tot zijn recht komt. Tevens product kennis een vereiste zodat het product zich verder kan ontwikkelen.

Als u van mening bent dat u beschikt over de kwaliteiten die wij zoeken om te participeren in een ecologische dekoplossing, laat wat van u horen door ons te informeren. Stuur uw email naar:dealer@seacork.eu met uw contactdetails en de reden waarom u zich bij ons aan wilt sluiten.

Neem gerust ook contact met ons op infonl@seacork.eu als u alleen maar informatie wilt over het product, leveringstermijnen dan wel andere informatie. Of als u suggesties of ideeŰn hebt om een nauwgezette partner te worden.

Fasthosts powered web hosting 

 © 2008 Silent Run Ltd.